Friendship Quotes

Monday, May 9, 2011

First Day Of The Semester 2011/2012

Salam buat semua,
Hari ini 9hb May 2011 (Isnin) adalah hari pertama semua pensyarah bertugas semula di kolej-kolej matrikulasi setelah bercuti selama lebih kurang 2 minggu.Bangun awal sikit dari biasa, 5 a.m sebab selalunya bila cuti,pukul 6.30a.m baru bangun.Sampai aje di office, terus nampak kekawan yang lain kat tempat punch card; happy to see all of them again. Lepas parking my car nicely,terus naik ke department, wah.....what a shock to see the new arrangement of the department. Ermmmmm kinda like my new place,just beside the KU room, a bit 'too near' the pantry.... ( ha ha senang nak makan and bancuh air lagi le.......). Kak Rodiah pun jealous tengok my new place.....dia suka katanya, ada privacy and aku sendiri pun tak tau nak cakap. Memang suka sangat.Thanks to Amir (the college's technician)sebab arrange it like that.
Post a Comment