Sunday, May 15, 2011

Kursus Profesionalisme & Team Building Part 2

Tarikh : 12/05/2011 (Khamis)
Tempat : Segantang Garam,Merbok
Jam : 8.00a.m – 2.00p.m
Program :
Kursus Profesionalisme Dan Team Building Pensyarah KMTK

Entry ini adalah berkenaan dengan shot -shot semasa pengendalian aktiviti penyediaan bahan dan proses masak-memasak oleh chef-chef yang tak profesional langsung.
Sesi mengrill ikan bakar
 Like I mentioned just now,entry kali ni nak tunjuk gambar-gambar atau aksi semasa proses penyediaan dan sesi masak memasak aja. So you guys tak le boleh tengok lauk-pauknye....
Sesi makan-makan dan lauk pauknya in the next coming entry,ok.
Sesi memotong untuk air asam
 But the best thing is everybody worked together till the last drop and none of us complained about anything openly. (deep inside....nobody knows)
Siang jangan tak siang,
potong jangan tak potong

Bakar ikan pun sempat posing lagi
Masak gulai dan bancuh sirap lagi posing tau

Meh akak suap sayang meh

Kipas Helmi kipas

Azah cuci pinggan tuhhh.

Sementara nak tunggu makan time.

No comments:

Reflecting on your writing task

Assalamualaikum everyone.  It has been quite some time since I requested you to share your personal reflection on your task. Today I want yo...