Friends

Friday, June 17, 2011

Entah apa-apa....

My last entry for today........
dah nearly 12 midnite......nak tido la pulak rasanya.Cukup sudah keja seharian.......dah tak nak buat apa-apa lagi dah. baru aja abih iron baju nak pakai besok. Esok keja la......walaupun Saturday sebab ada seminar untuk MUET bagi students baru.Rasa tak puas cuti,rehat kat umah sebab ari ni pun tak lekat kat umah. Pegi nengok my daughter kat hostel and oleh kerana boleh outing,maka bawa la dia keluar sampai pukul 5pm.
Balik umah , sakit pula mata tengok daun-daun kering yang bertaburan bawah pokok rambutan dan mempelam dan juga kat luar pagar so kat 9 kali trip juga la ulang buang dedaun tu kat tong sampah besar.
Dah....tak nak dah tulis lagi, nak gi tido dah. btw, hubby sampai balik pagi ni- kul 3 pagi la kut, so better tido now.
Good nite everybody and have sweet dreams.
Post a Comment

PSPM 1 2017/2018

Assallamualaikum and a very good morning everyone, It is your day now and you are going to give your best shots after struggling all th...