Friends

Wednesday, March 2, 2011

Relaxing hours at Merbok.

Signboard Tempat Memancing


Signboard ini boleh nampak awal2 lagi bila dah sampai ke tempat memancing tu. Sebelum melangkah ke jambatan kayu yang disediakan untuk ke chalet, ha..... nampak le signboard ni. sure jumpa punya. Ada lagi satu gambar tapi aku tak uploadkan.

Teman abang mancing


Masa ni teman abang mancing. Tengok dan temankan aje, tak pernah pegang joran tu pun.....apa lagi le nak pasangkan umpan tu. Allah....tak de le aku nak pegang all those things. Thanks but no thanks! Just let him and the children je la buat semua tu.

Khemah yang dipasangkan dalam chalet.


Khemah ni dipasangkan ikut request adik Syifa la. Nak sangat tidur dalam khemah so, babahnya pasangkan dan memang berbaloi pun cos that night she and sis Dina slept in the tent till morning. They really enjoyed themselves there.

Dah tak larat nak tunggu dah.........................


She, the little one ni pun suka juga mancing, like the dad , sis and brothers. Nak buat macamana, so just let her be aja le..... as long as she is happy. Sama naik pegang joran, berebut dengan kakaknya nak pancing ikan, tapi yang banyak dapat hanya ulat bulu laut yang besar gedabaq tu.....adussssshhhh!

Mum and daughter


Yang ni bila dia dah penat berebut pancing dengan kakaknya, datang le kat mama. sibuk pula nak ambik gambar. Myself, as usual.....relax je sebab masak dah siap.Seronok betul.........

Muka merajuk si adik.


Tengok le muka orang merajuk. Cantik bebenor le tu. Tapi dia ni merajuk, sekejap je.....biar dia sorang-sorang, pas tu dia sendiri yang datang cari awak. Sonang aja ba......


Senang cerita, we really enjoyed ourselves kat situ. Rasanya nak pegi lagi tapi entah bila pun tak tau because sekarang cuti semua orang dah tak sama. Kena la sacrify.......keinginan tu ada tapi tak mampu nak laksanakan lagi sebab kekangan masa dan keadaan yang tak mengizinkan. Tapi Insyaallah, kami akan pegi lagi nanti.
Post a Comment

PSPM 1 2017/2018

Assallamualaikum and a very good morning everyone, It is your day now and you are going to give your best shots after struggling all th...