Friendship Quotes

Monday, December 28, 2015

The latest family photo

This is our latest family photo 
taken on the 23rd of December 2015(Wednesday)
during our family vacation at Putrajaya.
all my 4 kids have already grown bigger ...
they have turned to young lads and gals ....
hopefully they will make us proud with their future achievement. 
Insaallah and Amen.
Our love and prayers will always be with them 
no matter 
where they are 
and 
what they do.
And we know that ALLAH will always take good care of them 
as we as parents will always do.

Sunday, December 20, 2015

My Angels



These two beautiful girls are my angels.....
My heart and my soul......
Nurul Irdina Syaffiqa
Nurul Izzianie Syifa
There are many ways to describe both of them......
Sisters as sisters will always be.
The dad always teases them with his playful gestures and actions 
and 
they will scream noisily and laughter follows in a minute after that.
Heaven at home. 

Saturday, December 19, 2015

19th December 2015 Phase 2

Mood rajin memblog hari ni sebab tak boleh buat benda lain....sdg dlm kereta disebelah suami sekarang.....otw untuk menghadiri kenduri rakan nazirnya di Pokok Sena.
Makanya hari ni memang kitchen merahku rehat sepenuhnya lah ya...breakfast outside....lunch kat rumah kenduri....dinner? We will think of something later ya....as for now,enjoy the feast first.

Like stated....the unplanned is much better than the planned ones. We headed down to Village Mall for dinner....where else...Pizza Hut is their favourite spot.
After dinner...book hunting at the book sales nearby.
That ended our day outdoor.

19th December 2015 Phase 1

Assallamualaikum viewers....
good morning all....☺☺
Today after having breakfast at BPJ...the 4 of us headed to Pusat Memandu Cekal at Taman Sejati. Objective :to register my girl for the driving lessons.......hehe another phase in her life. The feeling of growing older and older slowly creep into my mind.....reaching 50s next year is no jokes,folks!!

Refreshed

Assallamualaikum viewers....
It seemed ages since i have last met my viewers here.....at the moment a sudden knock on the door awakens me....a gentle jovial  'hi' from my student Zainab who has a keen interest in blogging has aroused the light back....
Thanks zainab!

Thursday, June 25, 2015

Mawar Merah

Hari ini 25hb June 2015 (8 Ramadan ) saya share sepohon mawar merah yang dihadiahkan oleh seorang sahabat yang juga boleh dianggap sebagai kakak. Alhamdulilah elok biaknya, semakin banyak kembang yang mekar dari hari ke hari. 
Dan pagi kelmarin.....keluar lagi sekuntum berwarna putih. Sayangnya susah pula nak dicapturekan ke dalam foto ni sebab terlindung sedikit. So pada hari ini semuanya ada 9 kembangan yang memekar.....semekar hati tuannya...Alhamdulilah.
Okay....dah nak masuk ke kelas untuk 2 jam lagi....selamat berpuasa untuk semua.
Have a nice day ahead.

Wednesday, June 24, 2015

Listen to the wind blowing.....



To listen well 
is
as powerful a means of communication
 and
 influence 
as to talk well.

Wise words



The difference between a smart man 
and 
a wise man 
is that a smart man 
knows what to say, 
a wise man knows 
whether or not to say it

Tuesday, June 23, 2015

Money Plants In The Pots


Ini koleksi Money Plant saya.....sesungguhnya saya suka sangat spesis ini kerana jika kena dengan tempat dan kuantiti air,baja dan cahaya mataharinya....pokok2 ini akan tumbuh dengan hijau dan dedaunannya nampak amat segar. Banyak yang saya tanam semula atas permintaan rakan2 dan ramai yang dah membawa pulang hasil cucukan money plant ini. Alhamdulilah.Ianya bole aje ditanam di dalam pasu menggunakan tanah atau di dalam air dan digunakan sebagai pokok hiasan di dalam rumah.

Japanese Roses




 These are Japanese Roses.......beautiful, tiny flowers that bloom when they get enough sunlight and water. It is very easy to plant and grow these species of plants,  may they come with only one layer or many layers.....still they remain beautiful under the sun light.