Friends

Thursday, April 28, 2011

Harijadi Nurul Izzianie Syifa-6th

Tanggal 29.09.2010 -
Sambutan hari lahir anak bongsu kami , Nurul Izzianie Syifa yang ke enam. Seperti biasa, sudah jadi kemestian keluarga, birthday mesti sambut kat Pizza Hut. Anak-anakku memang tak boleh tinggalkan Pizza Hut ni.So it's a must to celebrate birthdays at Pizza Hut.


Adik, macam biasalah sibuk nak cucuk lilin, nak tiup lilin and blow the lilin. Nak cakap apa lagi, it's her birthday!
She can do whatever she wishes to.But, my daughter knows her limit.Dont worry about that.


Mama kisses Adik. Itu mesti. Mesti kiss sebelum Adik potong kek dan suap Mama. Itu pun mesti.Yang penting Adik happy dan everybody pun happy tak kisah le everytime masuk Pizza Hut, RmM100 over melayang-layang.
Hmmmmmmm........
And this year, to be exact, today 28/04/2011 Adik dah sibuk tanya bila birthday dia.....
Post a Comment

PSPM 1 2017/2018

Assallamualaikum and a very good morning everyone, It is your day now and you are going to give your best shots after struggling all th...