Tarikh : 12/05/2011 (Khamis)
Tempat : Segantang Garam,Merbok
Jam : 8.00a.m – 2.00p.m
Program :
Kursus Profesionalisme Dan Team Building Pensyarah KMTK
Entry ini adalah berkenaan dengan shot -shot semasa pengendalian aktiviti penyediaan bahan dan proses masak-memasak oleh chef-chef yang tak profesional langsung.
|
Sesi mengrill ikan bakar |
Like I mentioned just now,entry kali ni nak tunjuk gambar-gambar atau aksi semasa proses penyediaan dan sesi masak memasak aja. So you guys tak le boleh tengok lauk-pauknye....
Sesi makan-makan dan lauk pauknya in the next coming entry,ok.
|
Sesi memotong untuk air asam |
But the best thing is everybody worked together till the last drop and none of us complained about anything openly. (deep inside....nobody knows)
|
Siang jangan tak siang,
potong jangan tak potong |
|
Bakar ikan pun sempat posing lagi |
|
Masak gulai dan bancuh sirap lagi posing tau |
|
Meh akak suap sayang meh |
|
Kipas Helmi kipas |
|
Azah cuci pinggan tuhhh. |
|
Sementara nak tunggu makan time.
|
No comments:
Post a Comment