Friends

Sunday, May 15, 2011

Kursus Profesionalisme & Team Building Part 5

Tarikh : 12/05/2011 (Khamis)
Tempat : Segantang Garam,Merbok
Jam : 8.00a.m – 2.00p.m
Program :
Kursus Profesionalisme Dan Team Building Pensyarah KMTK

Entry ni pulak sesi photography selepas sesi mengemas semua yang dah berselerak tarak......so it's time to relax and have fun with friends. Macam-macam experience ada.
Well.....we had fun!

Antara geng-geng yang dah bertungkus lumus memasak dan mengemas,of course!

They all ni dah pasang tali pancing awal-awal lagi

First capture of the day -Starfish
ahaks!

First time pegang starfish
No bad.....!

Besao beno ikannye Nizam......

Masterjie and Ustaz Ku lepak sebentar sementara menunggu hasil tangkapan yang lebih gah!

Ammar punya big catch!
Udang Mentadak Mentaduk

Kitaorang tompang pegang je......

Ini sesi ngajor Ustaz Kumunir menyiang ikan tangkapannya
Boleh la tu.....

Around 3pm ramai dah mengundurkan diri,so tinggallah saya dan kak Rodiah bersama the guys. Lepak sekejap,nengok hasil tangkapan diaorang yang wierd (pelik-pelik la tu).....starfishla,udang mentadak mentaduk la......both of us pun made our move. Itu pun selepas pastikan sedara-sedara kami tu dibekalkan dengan ration yang cukup untuk makan malam and breakfast esok pagi.Maka tinggal la : Masterjie Zahran, Ustaz Kumunir, Ammar, Nizam,Hadi,Tn Haji Jasni,Hilmy,En Zamri,Nazrul Amir dan Haizad.

Happy fishing,guys!
Post a Comment

PSPM 1 2017/2018

Assallamualaikum and a very good morning everyone, It is your day now and you are going to give your best shots after struggling all th...