Friendship Quotes

Monday, June 7, 2010

An Evening At Pantai Merdeka

Yang ni memang manja habis.......Si Angah.
Kakak, Baba and Adik Syifa












Kelmarin 6/6/2010, kami luangkan masa bersama anak-anak di Pantai Merdeka.Bukan sepanjang hari, cuma bermula dari pukul 4pm saja. Bawa sedikit bekal untuk santapan anak-anak selepas penat mandi-manda- cuma goreng nuggets, fishballs and sandwiches.Itu pun tak habis sebab they all sibuk nak mandi, dah tak lalu nak makan dah. Habis je mandi, makan sikit terus nak gi jalan-jalan pulak.

Opps, forgot to tell, sebenarnya ada expo kat Pantai Merdeka till 19/6/2010 and we didnt even know. Bila sampai je, tengok orang punya la ramai.
but its ok, anak-anak nak mandi jugak.So biar lah dia orang mandi and enjoy themselves.

Tapi yang tak syoknya bila tengok ada adegan-adegan yang tidak seronok dilihat. Rasanya macam nak snap gambar je and uploadkan dalam blog biar semua orang tengok. Sakit hati tengok couples yang berasmaradana di khalayak ramai tanpa segan silu.Melayu pulak tu, bukannye non-muslim. And the best thing in, ada yang came in group and in the group, there is only one girl among the guys. Siap tidur atas riba lagi. My God!Bebudak ni tak pernah baca newspaper ke, kisah girls kena rape by their boyfriend and friends.....oh gosh! Benda-benda macamni la yang spoiltkan mood kita.Nevermind,just let it be. Jauhilah anak-anakku dari benda-benda begini.
Nurul Izzianie Syifa sibuk dengan bubblenya.....












My little one, sibuk nak beli bubbles so dia asyik tiup je benda tu sepanjang petang.As long as she is happy, we are happy.

That's our evening at Pantai Merdeka.


Post a Comment